من طرفدار قهوه نیستم پس زیاد سمت درست کردنش نمیرم
ولی این رسپی که دیدم چه جالب بود گفتم شاید ندونید
کلا شکر میخواد و قهوه و اب(هر سه به نسبت مساوی)
اینقدررر با همزن بزنید تا پف کنه(یه چیزی شبیه سفیده تخم مرغ برای درست کردن کیک)
مورد بعدی اینکه ما با نصف پیمانه انجام دادیم خیلییییی شددرحدی که بقیش رو اگه همون لحظه نخورید دیگه کاریش نمیشه کرد با اینکه توی رسپی میگه تا یک هفته میتونید نگهش داربد ولی باید بگم وقتی نگه میدارید بعد چند ساعت تهش اب میندازه
بعد هم دیگه یکی دو قاشق بریزید توی شیر جوش و بخورید
این شب پنجشنبه ایی که من دارم پروتز میخونم شما اینو گوش بدید
درباره این سایت